Van kleins af aan ben ik al omringd met muziek. Mijn beide ouders speelden in een Big Band, mijn moeder op de saxofoon en mijn vader op de basgitaar. Het is dan ook geen verrassing dat ik muziek op een bijzondere manier ben gaan waarderen. Ik bezoek nu al een hele tijd festivals en concerten en luister bijna de hele dag naar muziek.

 

Mijn liefde voor fotografie is begonnen toen ik mijn eerste festival mocht fotograferen. Ik kon heel dichtbij de artiest komen en maakte het allemaal van heel dichtbij mee. Na dat festival ben ik mij gaan verdiepen in het vak en inmiddels heb ik al heel wat ervaring opgedaan en heb ik er mijn werk van gemaakt.

 

Na bijna een jaar concerten en festivals gefotografeerd te hebben, kreeg ik ook interesse in portret- en studiofotografie. Doordat ik in een schoolgebouw studeerde met veel creatieve disciplines kreeg ik snel de kans om deze interesse verder uit te werken.

Lieselotte Pennings

Inmiddels ben ik huisfotograaf van de Hall of Fame, sta ik in de horeca te schieten via De Vaste Clique en neem ik als freelancer veel verschillende opdrachten aan. Bandfoto's, individuele portretten, concerten, evenementen en zelfs productfotografie, het zijn allemaal mogelijkheden. Ook ben ik erg leergierig en hou van nieuwe situaties, dus wanneer u wensen heeft die niet helemaal aansluiten aan bovenstaande omschrijving ben ik hier ook zeker nieuwsgierig naar.

 

info@koektrommelstudio.nl
0636070379

 

Voor meer informatie kunt u mij ook via onderstaand formulier direct een e-mail sturen.

Vereist

Vereist

Vereist

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Bedankt, ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Velden met een * zijn verplichte velden

COPYRIGHT 2018 KOEKTROMMEL STUDIO                        -                        EMAIL: INFO@KOEKTROMMELSTUDIO.NL                        -                        FACEBOOK.COM/KOEKTROMMELSTUDIO